tag:blogger.com,1999:blog-7042253.post114772389010837240..comments2023-06-13T14:16:55.950+01:00Comments on Jeff Jones's bilgespot.com: Vlaamse StoverijJeff Joneshttp://www.blogger.com/profile/15758540438392133694noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7042253.post-1147942349456569842006-05-18T09:52:00.000+01:002006-05-18T09:52:00.000+01:00Hi Jeff,De volgende keer nog 2 sneetjes peperkoek ...Hi Jeff,<BR/><BR/>De volgende keer nog 2 sneetjes peperkoek bijvoegen. En het bruine bier moet inderdaad niet van uitzonderlijke kwaliteit zijn. Door het verwarmen gaat het aroma toch voor een groot deel verloren. Men giet toch ook geen Mouton Rothchild van 1954 bij konijn met pruimen!<BR/><BR/>Groeten,<BR/><BR/>Jo<BR/>Vegetariƫr en sporadisch bierdrinkerAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7042253.post-1147849336424275882006-05-17T08:02:00.000+01:002006-05-17T08:02:00.000+01:00tafelbier???frieten en mayonaise ok, hoe vettiger ...tafelbier???<BR/>frieten en mayonaise ok, hoe vettiger hoe...<BR/>er bestaan ook zoete bruine bieren, alhoewel niks boven het zuurzoete van het Oudenaards bier (Rodenbach is daar familie van), ook geueze (echte geueze) is delicious<BR/><BR/>BocuseAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7042253.post-1147816074530956302006-05-16T22:47:00.000+01:002006-05-16T22:47:00.000+01:00Bedankt Chef Rosa en Philippe, ik zal het proberen...Bedankt Chef Rosa en Philippe, ik zal het proberen. Frieten waren te veel voor onze kleine eetlust.<BR/><BR/>Cast off tomorrow (hopelijk...)<BR/><BR/>The one-armed banditJeff Joneshttps://www.blogger.com/profile/15758540438392133694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7042253.post-1147810774555536942006-05-16T21:19:00.000+01:002006-05-16T21:19:00.000+01:00Hi Jeff,Rodenbach is good, but at home my wife alw...Hi Jeff,<BR/><BR/>Rodenbach is good, but at home my wife always uses a dark brown, very sweet table beer. Definitly you must eat stoverij with frieten, some salade and a hole lot of mayonaise. That is very delicious (but not soo healty).<BR/><BR/>Cheers, PhilippeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7042253.post-1147765178304191872006-05-16T08:39:00.000+01:002006-05-16T08:39:00.000+01:00vervang Dijon musterd door Gentse Tierenteyn moste...vervang Dijon musterd door Gentse Tierenteyn mosterd en het zal nog beter smaken, met het bier zit je al goed.<BR/>Thomas V dank zij de Scheldetrainingen?!<BR/><BR/>De trainer/chefAnonymousnoreply@blogger.com